Skip to content Skip to footer

Houmy.LT

Baldų internetinė parduotuvė

Houmy.lt yra baldų internetinė parduotuvė, sukurta naudojant atviro kodo „Prestashop“ platformą. Tai moderni ir funkcionali e. komercijos sistema, pritaikyta vartotojų patogumui bei sklandžiai prekių paieškai ir pirkimo procesui. Projektas buvo sukurtas taip, kad atitiktų tiek verslo, tiek galutinio vartotojo poreikius.

UžsakovasUAB "Praktiški baldai"Pasidalinti
Houmy.lt – Baldų Internetinė Parduotuvė Houmy.lt yra baldų internetinė parduotuvė, sukurta naudojant atviro kodo „Prestashop“ platformą. Tai moderni ir funkcionali e. komercijos sistema, pritaikyta vartotojų patogumui bei sklandžiai prekių paieškai ir pirkimo procesui. Projektas buvo sukurtas taip, kad atitiktų tiek verslo, tiek galutinio vartotojo poreikius. Sistemos privalumai:
  • Lankstumas: Naudojant „Prestashop“ platformą, sistema gali būti lengvai pritaikoma ir plečiama pagal specifinius verslo poreikius.
  • Paprasta valdymo sąsaja: Administravimo panelė leidžia lengvai valdyti produktų katalogą, užsakymus, klientų informaciją bei atlikti rinkodaros veiksmus.
  • SEO optimizacija: „Prestashop“ siūlo integruotus SEO įrankius, kurie padeda parduotuvei lengviau pasiekti aukštesnes pozicijas paieškos sistemose.
  • Mobiliųjų įrenginių palaikymas: Svetainė yra visiškai optimizuota mobiliesiems įrenginiams, todėl klientai gali patogiai apsipirkti tiek iš kompiuterio, tiek iš telefono.
  • Greitas užsakymo procesas: Sistema užtikrina lengvą ir greitą užsakymų pateikimą bei apmokėjimo sprendimus, kurie padidina klientų konversiją.
  • Integracija su mokėjimo ir pristatymo paslaugomis: Parduotuvė palaiko įvairias mokėjimo galimybes ir pristatymo partnerius, užtikrindama lankstumą ir patogumą vartotojams.
Ši e. parduotuvė sukurta siekiant maksimaliai pagerinti naudotojų patirtį ir paversti baldų pirkimo procesą paprastu bei efektyviu tiek verslui, tiek klientams.
Ar esi pasiruošęs uždirbti daugiau?

Susikurk savo internetinę parduotuvę ir uždirbk internetu daugiau

Mus rasite

UAB „Partner1”
Savanorių pr. 363a.
Kaunas

Užduokite klausimą

+370 600 88411

Sekite mus
Nepraleiskite naujienų

UAB Partner1 © 2024. Visos teisės saugomos įstatymų.